• Vážení zákazníci, momentálně se bohužel potýkáme s nedostatkem skladových kapacit a nemáme tak otevřen dostatek časových oken na to, abyste si mohli objednat nákup na čas, který vám vyhovuje. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout a usilovně pracujeme na nápravě.
2 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA MASO

  • 2 vepřové kotlety s kostí
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • pepř
  • sůl

SUROVINY NA OMÁČKU

  • 2 lžíce balzamikového octa
  • 2 lžíce medu
  • 2 stroužky najemno nakrájeného česneku
  • ½ lžičky najemno nakrájeného rozmarýnu
  • ½ lžičky najemno nakrájeného oregana
  • špetka chilli koření

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Vepřové maso si nejlépe vychutnáte s plnějším bílým vínem.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP NA MASO

  • 1Troubu rozehřejeme na 180 °C.
  • 2Maso důkladně osolíme a opepříme z obou stran. Na pánvi na vyšším ohni rozehřejeme olej a maso na něm ze všech stran opečeme dozlatova. Poté ho položíme na plech a vložíme ho do rozehřáté trouby na 4 minuty.
  • 3Plech vyndáme z trouby, maso přelijeme částí omáčky a vrátíme do trouby na 3 minuty. Před podáváním necháme maso odpočinout 4 minuty v pokojové teplotě a na talíři ho přelijeme zbytkem omáčky.

POSTUP NA OMÁČKU

  • 1Suroviny na omáčku smícháme v rendlíku a přivedeme k varu. Na mírném ohni vaříme 1 minutu.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY NA MASO

2 vepřové kotlety s kostí

Vepřová kotleta s kostí bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

2 lžíce rostlinného oleje

Rostlinný olej bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

pepř

 

sůl

 

SUROVINY NA OMÁČKU

2 lžíce balzamikového octa

 

2 lžíce medu

 

2 stroužky najemno nakrájeného česneku

 

½ lžičky najemno nakrájeného rozmarýnu

 

½ lžičky najemno nakrájeného oregana

 

špetka chilli koření

 

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

Vepřové maso si nejlépe vychutnáte s plnějším bílým vínem.