Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
4 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 400 g bílého hlávkového zelí
  • 1 hrst lístků plocholisté petržele
  • 40 ml octa
  • 20 g cukru krupice
  • 2 lžíce jemně nastrouhaného křenu
  • 1 lžíce slunečnicového oleje
  • pepř
  • sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Zelí rozkrojíme na čtvrtiny a vyřízneme tuhé košťály. Zelí nakrájíme na nudličky a rukou ho pomačkáme, aby částečně zkřehlo. Petržel nakrájíme najemno.
  • 2Ocet, olej a cukr v misce vymícháme metličkou do hladké zálivky. Dochutíme solí a pepřem a nakonec přidáme petržel. V míse smícháme nakrájené zelí, křen a zálivku. Necháme alespoň 2 hodiny vychladit a odležet v lednici. Před podáváním salát promícháme.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

400 g bílého hlávkového zelí
Zelí bílé bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.
1 hrst lístků plocholisté petržele
Plocholistá petržel bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.
40 ml octa
 
20 g cukru krupice
 
2 lžíce jemně nastrouhaného křenu
 
1 lžíce slunečnicového oleje
 
pepř
 
sůl