4 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

česnekem a rozmarýnem

  • 4 plátky vepřové krkovice po 250 g
  • 400 g brambor, varný typ B
  • 12 neoloupaných stroužků česneku
  • 6 snítek rozmarýnu
  • 2 lžíce změklého sádla
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Vepřové maso si nejlépe vychutnáte s plnějším bílým vínem.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu rozehřejeme na 200 °C.
  • 2Brambory omyjeme a nakrájíme na plátky silné 0,5 cm. Rozložíme je na plech vymazaný sádlem a rovnoměrně osolíme a opepříme. Navrch položíme 4 snítky rozmarýnu.
  • 3Plátky masa z obou stran osolíme, opepříme a potřeme sádlem. Maso položíme na brambory, na ně rozložíme stroužky česneku a nakrájený zbytek rozmarýnu.
  • 4Zalijeme vodou a pečeme 22 minut v rozehřáté troubě.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

česnekem a rozmarýnem

4 plátky vepřové krkovice po 250 g

Vepřová krkovice v celku i plátky bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

400 g brambor, varný typ B

Brambory varný typ B bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

12 neoloupaných stroužků česneku

 

6 snítek rozmarýnu

 

2 lžíce změklého sádla

 

čerstvě mletý pepř

 

sůl

 

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

Vepřové maso si nejlépe vychutnáte s plnějším bílým vínem.