• Vážení zákazníci, momentálně se bohužel potýkáme s nedostatkem skladových kapacit a nemáme tak otevřen dostatek časových oken na to, abyste si mohli objednat nákup na čas, který vám vyhovuje. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout a usilovně pracujeme na nápravě.

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 100 g hovězí svíčkové nebo vyzrálého roštěnce
  • 15 g kaparů
  • 15 g parmezánu
  • 10 g ančoviček
  • 10 g oloupané šalotky
  • špetka čerstvě mletého pepře
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička soli
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Vychlazené maso nakrájíme na kostičky o hraně 3 mm.
  • 2Ančovičky, kapary, parmezán a šalotku nakrájíme najemno. Smícháme je s nakrájeným masem, olivovým olejem, solí a pepřem.
  • 3Dáme na 30 minut vychladit do lednice.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

100 g hovězí svíčkové nebo vyzrálého roštěnce

Hovězí svíčková nebo vyzrálý roštěnec bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

15 g kaparů

Kapary bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

15 g parmezánu

 

10 g ančoviček

 

10 g oloupané šalotky

 

špetka čerstvě mletého pepře

 

2 lžíce olivového oleje

 

1 lžička soli