SUROVINY

  • 100 g hovězí svíčkové nebo vyzrálého roštěnce
  • 15 g kaparů
  • 15 g parmezánu
  • 10 g ančoviček
  • 10 g oloupané šalotky
  • špetka čerstvě mletého pepře
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička soli

POSTUP

  • 1
    Vychlazené maso nakrájíme na kostičky o hraně 3 mm.
  • 2
    Ančovičky, kapary, parmezán a šalotku nakrájíme najemno. Smícháme je s nakrájeným masem, olivovým olejem, solí a pepřem.
  • 3
    Dáme na 30 minut vychladit do lednice.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY