• O velikonočních svátcích fungujeme, jako by se nekoledovalo. Jsme tu pro vás i na Velký pátek a o Velikonočním pondělí - s dovozem až domů. Tak veselé hodování!

Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 800 g dužniny máslové dýně
  • 250 g měkkého tvarohu
  • 40 g dýňových semínek
  • 4 lžíce olivového oleje
  • řemeslný chléb
  • 2 lžíce najemno nakrájeného koriandru
  • mletý pepř
  • sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1V pánvi na středním ohni opečeme nasucho za stálého míchání dýňová semínka dozlatova. Poté je přendáme do misky a necháme vychladnout.
  • 2Troubu rozehřejeme na 180 °C.
  • 3Dýni oloupeme, nakrájíme na kostky o hraně 2 cm a vložíme do mísy. Zakápneme 2 lžícemi oleje, přidáme 3 špetky soli, 2 špetky čerstvě mletého pepře a důkladně promícháme. Ochucenou dýni vyskládáme do jedné vrstvy na plech a vložíme do rozehřáté trouby na 30 minut. Upečenou dýni přendáme do mísy a necháme vychladnout.
  • 4Vychladlou dýni rozmixujeme spolu se zbylým olejem a smícháme s tvarohem a nakrájeným koriandrem. Dle chuti osolíme, opepříme a dáme vychladit.
  • 5Před podáváním posypeme pomazánku opraženými dýňovými semínky.
Tip
K přípravě budete potřebovat tyčový mixér.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY