
Merhautovo pekařství
Merhautovo pekařství croissants
60 gYou can get your order as soon as Text loading
AI Summary
please contact customer support for the exact information
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Tradiční sladký rohlík posypaný mákem.
Traduje se, že rohlíky a ve tvaru půlměsíce začal vyrábět jeden vídeňský pekař na počest vítězství nad Osmanskou říší v roce 1683, kdy Turci obléhali Vídeň a jejich útok byl odražen.
Pekárna v Rohlíku...
Díky spolupráci s pekařstvím Merhaut vám s velkou radostí představujeme naši vlastní pekárnu na Rohlíku, ve které pro vás upečeme čerstvé voňavé pečivo, kdykoli na něj budete mít chuť. Nově jsme přímo v prostorách Rohlíku zřídili pekárnu, která pro vás během dne peče prozatím 21 druhů čerstvého sladkého i slaného pečiva.

Použití
Určeno k přímé spotřebě.Loupák je druh pečiva, které se používá jako běžná příloha k jiným potravinám. Lidský organismus potřebuje i sacharidy, které loupáčky obsahují, tudíž jako součást pestré stravy ve vhodné míře není na škodu.
O výrobci
Merhautovo rodinné pekařství pro vás peče již od roku 1991, jedná se o ryze českou společnost, jež působí na českém trhu přes 25 let. Pekařství si zakládá na tradičních surovinách a postupech. V sortimentu naleznete běžné čerstvé pečivo jako rohlíky nebo chléb, dále také jemné sladké pečivo nebo cukrářské výrobky.

Skladování
Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Výrobce
Merhautovo pekařství, s.r.o.
Pražská 614
294 71 Benátky nad Jizerou
Česká republika
PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, cukr 7,8 %, margarín [rostlinné tuky a oleje (palmový olej, řepkový olej, palmový olej částečně zpevněný), voda, emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselin), regulátor kyselosti (kyselina citronová), aroma, barvivo (karoteny)], VAJEČNÁ melanž pasterovaná (VEJCE, pitná voda, stabilizátor: sorban draselný; kyselina: kyselina citronová), pekařské droždí, mák 0,7 %, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), zlepšující přípravek (PŠENIČNÁ mouka, emulgátor: estery mono- a diglyceridy mastných kyselin; dextróza, PŠENIČNÝ LEPEK, enzymy, látka zlepšující mouku: kyselina L-askorbová).
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1435 kJ/340 kCal |
| Fats | 8.3 g |
| including saturated fatty acids | 2.7 g |
| Carbohydrates | 56 g |
| including sugars | 11 g |
| Protein | 9.2 g |
| Salt | 0.65 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Cereals (gluten) |
| Eggs |
| May contain traces of: |
| Soybeans |
| Milk |
| Tree nuts |
| Sesame seeds |