
Kand
Kand ketchup Tomato sweet
0.52 kgDelivery within 60 minutes
AI Summary
please contact customer support for the exact information
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Tradiční receptura. Kečup s vysokým obsahem rajčat.
Neobsahuje škrob, lepek, barviva ani chemické konzervační látky.
Použití
Hodí se k jakémukoliv grilovanému masu, uzeninám a při vaření.
O výrobci
Základ průmyslové konzervárenské výroby v Dobrušce lze počítat od roku1950, kdy vzniká jeden z výrobních závodů Východočeských konzerváren a lihovarů, později od roku 1958 n.p. Konzervárny a lihovary. Původním výrobním programem tohoto závodu byla výroba moštů, ovocných vín, ovocných sirupů, Karotely a lisování ovoce. Tato výroba zaniká v roce 1985. Od roku 1966 se v tomto závodě začíná vyrábět kečup nejprve pod značkou KORD a po roce 1990 pod značkou KAND. V roce 1995 se konzervárenský závod v Dobrušce stává dceřinou akciovou společností společnosti KOLI Holding a.s. pod názvem KAND a pod tímto názvem vystupuje dodnes. V roce 2000 KOLI Holding a.s. zaniká a KAND a.s. se stává samostatným subjektem.
Skladování
Skladujte v suchu.
Výrobce
KAND s. r. o.
Opočenská 431
518 01 Dobruška
Česká republika
Composition
| Pitná voda |
| Rajčatový protlak |
| Cukr |
| Ocet kvasný lihový |
| Plnotučná hořčice |
| Pitná voda |
| Hořčičné semínko |
| Ocet kvasný lihový |
| Cukr |
| Jedlá sůl |
| Směs koření |
| Jedlá sůl |
| Řepkový olej |
| Cibulový koncentrát |
| Výtažek koření |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 469 kJ/112 kCal |
| Fats | 0.8 g |
| including saturated fatty acids | 0 g |
| Carbohydrates | 24 g |
| including sugars | 19 g |
| Protein | 1.9 g |
| Salt | 1.5 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Mustard |