Pan Křupka

REJ Corn puffs slightly salted, gluten-free

100 g
CZK 23.90 CZK 239.00 /kg

Delivery within 60 minutes

200+ customers buy regularly

Country: EU,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Extrudované kukuřičné křupky jsou vhodné nejen pro děti jako alternativa smažených snacků a chipsů, ocení je ale všichni, kterým záleží na zdravém způsobu stravování.

 

Použití

Určeno k přímé konzumaci.

O výrobci 

Klíčem ke zdravému talíři jsou určitě celozrnné produkty, výrobky bez zbytečných přídatných látek, s nižším obsahem tuku, cukru či soli, a naopak s dostatkem vlákniny - toto všechno splňuje značka REJ. Sortiment společnosti REJ obsahuje cereální sušenky, cereální snídaně, kukuřičné křupky, perníky, těstoviny a čaje. Pečlivý výběr kvalitních surovin a poctivá práce kvalifikovaných zaměstnanců stojí za všemi výrobky. 

Kvalita výroby je zaručena certifikací IFS FOOD (Evropský standard kvality a bezpečnosti potravin), která stanovuje dodržování přísných norem v rámci všech procesů celé firmy - řízení kvality a bezpečnosti, administrativa, výroba od příjmu suroviny až po nakládání s odpady, obchod, logistika, systém kontroly.

Skladování

Skladujte v suchu a chraňte před teplem a přímým sluncem. Po otevření zamezte přístupu vzduchu, výrobek zůstane déle křehký.

Výrobce

REJ s.r.o.
Průmyslová 937
391 11 Planá nad Lužnicí
Česká republika

Composition

Kukuřičná krupice98 %
Řepkový olej
Sůl1 %

Nutritional values per 100 g

Energy value1507 kJ/360 kCal
Fats1.7 g
including saturated fatty acids0.2 g
Carbohydrates74.3 g
including sugars1 g
Protein7.9 g
Salt0.98 g
Fibre3 g