
Organic Goat Cheese
ca. 140 g23 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Xtra price:
CZK 115.78
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Holandský kozí sýr v BIO kvalitě.
Ochutnejte jemný kozí sýr z toho nejlepšího holandského mléka. Díky menšímu množství laktózy se kozí mléko lépe tráví. Tento sýr také povzbuzuje spalování tuků, a tím urychluje hubnutí, proto je skvělou volbou při dietách. Navíc je vhodný i pro lidi s intolerancí na laktózu.
Neváhejte a okuste tuto lahodnou specialitu.

Zpracováno a baleno v Polsku ve společnosti Euroser.
Použití
Tato výborná delikatesa nesmí chybět na žádné oslavě, skvěle vylepší jakékoliv slané jídlo. Sýr se hodí také do salátů či bagetky s rukolou. Můžete si jej však vychutnat i samotný s kvalitním bílým vínem.
O výrobci
Bio Kaas je nizozemský výrobce sýru. V 70. letech začala výroba pouze jako koníček, nyní je společnost jedničkou na trhu v segmentu organických sýrů a je průkopníkem v oblasti ekologických sýrů.
V Bio Kaas znamená sýr mnohem víc než jen sýr. Je to svět krav, ovcí a koz, které chodí ven. Na zelených a nenatřených loukách, kde kromě skotu najdete obrovskou rozmanitost rostlin a živočichů. Je to svět ekologických zemědělců, kteří produkují mléko pro sýry s velkým nasazením a zpracováním.
Na výrobu používají pouze ty nejlepší ingredience; žádná barviva, látky zlepšující chuť, konzervační látky a další přísady. Po výrobě se sýr nechá zrát v klidu, aby se vyvinula jeho plná chuť.
Skladování
Uchovávejte při teplotě do 7 °C.
Výrobce
Bio Kaas B.V.
Aardstraat 31
5124 RW Molenschot
Netherlands
Durability
Composition
| Pasterizované kozí mléko* |
| Jedlá sůl |
| Mlékárenské kultury |
| Mikrobiální syřidlo |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1619 kJ/391 kCal |
| Fats | 33 g |
| including saturated fatty acids | 24 g |
| Carbohydrates | 0 g |
| including sugars | 0 g |
| Protein | 23 g |
| Salt | 1.8 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Milk |