
Fresh Pack
Goat brie
ca. 120 g4 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Přírodní zrající sýr typu Brie z kvalitního, pasterizovaného, kozího mléka.
Pochází z oblasti Lorraine. Vyznačuje se krémovou texturou a jemnou máslovou chutí. Snadno se krájí. Během zrání se kolem sýru tvoří krásná bílá vrstva, díky které má tento sýr zvláštní vzhled a nezaměnitelnou chuť. Tato sýrová specialita je opravdovým gurmánským zážitkem, který ohromí nejen vás ale i vaše hosty. Tak neváhejte a ochutnejte pravou a jedinečnou chuť brie z Francie!

Zpracováno a baleno v Polsku ve společnosti Euroser.
Použití
Výborně se hodí k vínům či jako součást sýrového talíře, který si můžete doma připravit z nejrůznějších druhů sýra a doplnit ho čerstvě křupavým pečivem. Často se také využívá jak přísada do salátů.
Tip! Quische s cibulí a sýrem:
Předehřejte troubu na 180 °C. Těsto rozbalte a stlačte do dortové formy. Přehněte přečnívající okraje a několikrát vidličkou napíchněte dno.
Na těsto položte papír na pečení a vsypte sušenou čočku a korpus pečte cca 15 minut. Poté vyjměte formu z trouby a vyjměte kuličky.
Oloupejte a najemno nakrájejte cibuli. Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte cibuli a několik minut smažte. Očištěný pórek a nakrájejte na tenké kroužky a vložte k cibuli do pánve. Osolte a opepřete dle vaší chuti. Po 5 minutách vaření přidejte 25 cl moštu. Vařte odkryté na středním ohni po dobu 25 minut, dokud se jablečný mošt zcela neodpaří.
Rozklepněte vejce v misce, přidejte mléko a 10 cl crème fraîche a osolte a opepřete dle vlastní chuti.
Cibuli a pórek dejte na upečené těsto a nalijte na něj směs sýru, vejce a mléka. Le Rustique Brie nakrájejte na malé kousky a položíme na quiche. Pečte 25–30 minut.

O výrobci
DeJong Cheese je rodinná společnost se sídlem v Alphenu na jihu Nizozemska. Sýrařský podnik se zaměřuje na výrobu produktů z kozího mléka z vlastního stád, ale kvůli zvýšené poptávce nyní získávají mléko z místních farem, které splňují přísné požadavky na kvalitu. Produkce není ale omezena pouze na kozí produkty, v nabídce je také řada kravských mléčných výrobků.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 7 °C.
Výrobce
Kaasmakerij De Jong B.V.
Het Sas 14
5131 RC Alphen
Nizozemsko
Durability
Composition
| Pasterizované kozí mléko |
| Jedlá sůl |
| Mlékárenské kultury |
| Mikrobiální syřidlo |
| Kultury plísní |
| (Geotrichum candidum) |
| Penicillium candidum |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1246 kJ/300 kCal |
| Fats | 25 g |
| including saturated fatty acids | 16 g |
| Carbohydrates | 0 g |
| including sugars | 0 g |
| Protein | 20 g |
| Salt | 1.2 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Milk |