
Môssieur Polette
Savoy Dried Sausage
200 gDelivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Sušená klobása vyrobená přímo v Savojsku podle tradičního receptu. Vybrané koření a poctivé sušení pomáhají rozvinout chutě.
Môssieur Polette je příběhem tradičního zpracování masa. Francouzská společnost vznikla z řeznictví založeného roku 1925. Postupem času se firma rozrůstala a dnes vyrábí tradiční speciality z oblasti Auvergne, Savojska a Lyonu. V roce 2008 se firma stala součástí skupiny Bell France.

Použití
Klobásy jsou často součástí obložených mís. Skvělé jsou s čerstvým pečivem a sklenkou dobrého vína.
O výrobci
Společnost Bell má základy v 19. století, kdy Samuell Bell otevřel své první řeznictví ve Švýcarsku. Dnes je firma největším zpracovatelem masa ve Švýcarsku a jedním z nějvětších v Evropě. Společnost je ztělesněním kvality a tradice. V současnosti své produkty dodává do 27 zemí Evropy. Do portfolia firmy patří značky Bell, Sanchez Alcaraz, Môssieur Polette nebo Abraham.
Skladování
Skladujte mezi 0–8 °C a spotřebujte okamžitě po otevření.
Výrobce
BELL France
450 rue de la mairie,
01960 Saint-André-sur-Vieux-Jonc
Francie
Durability
Composition
| Vepřové maso |
| Sůl |
| Laktóza |
| Dextróza |
| Česnek |
| Pepř |
| Muškátový oříšek |
| Konzervant |
| E252 - Dusičnan draselný |
| Přírodní obal |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1697 kJ/409 kCal |
| Fats | 33 g |
| including saturated fatty acids | 13 g |
| Carbohydrates | 1 g |
| including sugars | 1 g |
| Protein | 27 g |
| Salt | 4.5 g |
| Fibre | g |
Allergens
| Milk |
| May contain traces of: |
| Tree nuts |