

Rohlík Bistro
Rohlik.cz Dill sauce with eggs and potatoes by Kuchyň
0.75 kg3 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Xtra price:
CZK 203.91
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Restaurace Kuchyň si pro vás připravila českou klasiku – koprovou omáčku s výtečným pošírovaným vejcem a vařeným bramborem.

Koprovka rozděluje lidi na dva tábory. My si ale troufáme tvrdit, že poctivou koprovku z restaurace Kuchyň si oblíbí každý. Kuchaři do ní používají vajíčka, čerstvou smetanu a mléko z českých farem, které vaří s hromadou čerstvého kopru. Aby toho kopru nebylo málo, na závěr to celé zakapou koprovým olejem. Dobrou chuť!
O restauraci
Kuchyň patří mezi nejlepší české restaurace v Praze, a to nejen díky skvělým jídlům, ale také naprosto profesionálnímu personálu, který vás obslouží a překrásnému místu, ve kterém se nachází. Sídlí totiž v Národní galerii ve Salmovském paláci s výhledem z restaurace budete vidět Prahu jako na dlani. V menu naleznete ty nejlepší české klasiky podle tradičních receptur, uvařené z kvalitních lokálních surovin.
Jak to funguje?

Použití
Celý obsah misky opatrně přendejte do hrnce tak, aby nepraskla vajíčka, a pomalu přiveďte k varu. Je důležité omáčku opatrně míchat po celou dobu ohřívání. Servírujte v hlubokém talíři.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 6 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Restaurace Kuchyň
Hradčanské náměstí 186/ 1
118 00, Praha 1
Česká republika
Kam s obalem?

Durability
Composition
| Kopr | 8 % |
| Brambory | 26 % |
| Vejce | 20 % |
| Cibule | |
| Mléko | |
| Smetana | |
| Cukr | |
| Ocet | |
| Sůl | |
| Olej | |
| Mouka |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 543 kJ/130 kCal |
| Fats | 7.5 g |
| including saturated fatty acids | 3.2 g |
| Carbohydrates | 11 g |
| including sugars | 4.9 g |
| Protein | 3.8 g |
| Salt | 0.72 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Cereals (gluten) |
| Eggs |
| Milk |
| May contain traces of: |
| Crustaceans |
| Fish |
| Peanuts |
| Soybeans |
| Tree nuts |
| Celery |
| Mustard |
| Sesame seeds |
| Sulfur dioxide |
| Lupin |
| Molluscs |