Palmolive

Palmolive Naturals Olive Milk shoer gel pump

0.75 l
CZK 149.90  CZK 189.90*
CZK 199.87 /l
Favorable price

Delivery within 60 minutes

40+ customers buy regularly

Country: Italy,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Sprchový krém Palmolive Naturals Olive & Milk obohacený o vitamin E zanechá vaši pokožku jemnou a vyživenou. Nádherně voňavý sprchový krém je inspirován přírodou a potěší vaše smysly.

Udělejte si z každého sprchování výživný a voňavý zážitek, když se umyjete sprchovým krémem Palmolive Naturals Olive & Milk. Tento sprchový krém s mandlovým mlékem je inspirován přírodou, aby potěšil vaše smysly svěží olivovou vůní a uklidňujícími krémovými květinovými tóny. A protože je sprchový krém obohacen o vitamin E, zanechá vaši pokožku po každém sprchování jemnou a vyživenou. Má také nové a vylepšené složení*!

Nejenže je to jeden z našich veganských sprchových přípravků, který obsahuje rostlinné mléko, ale je také vyroben z 95 % z přírodních složek**. Protože je tento sprchový krém šetrný k životnímu prostředí, má 98% biologicky odbouratelné složení a dodává se v láhvi, kterou můžete recyklovat. Veganské sprchové gely byly také dermatologicky testovány.

Benefity Palmolive Naturals Olive & Milk  sprchového krému pro ženy 
⦁    S vitamínem E, který zanechává pokožku jemnou a vyživenou
⦁    Svěží olivová vůně s uklidňujícími krémovými květinovými tóny
⦁    S rostlinným mlékem
⦁    Nové a vylepšené složení*
⦁    Z 95 % přírodního původu **

*Zvýšená biologická rozložitelnost na 98 %.
**Voda a složky z přírodních zdrojů s omezeným zpracováním.
 

Použití

Gel naneste na pokožku, napěňte a poté důkladně opláchněte.

O výrobci

Historie společnosti Colgate-Palmolive se píše již od počátku 19. století. Firma se v současné době zabývá výrobou dentální i osobní hygieny, dále také nejrůznějších saponátů do domácnosti nebo produkty pro hygienu vašich mazlíčků. Podnik zastřešuje výrobky mnoha světových značek jako jsou například Elmex, Colgate, Palmolive, Lady Speed Stick, Ajax, Softlan, Brite nebo Sanex.

Skladování

Skladujte při pokojové teplotě.

Výrobce

Colgate-Palmolive
Rohanské nábřeží 23
186 00  Praha 8
Česká republika

Aqua
Sodium laureth sulfate Cocamidopropyl betaine Glycerin Sodium chloride Parfum Cocamide MEA Styrene/acrylates copolymer Sodium salicylate Sodium benzoate Polyquaternium-7 Sodium lactate Citric acid Tetrasodium EDTA Glycol distearate Laureth-4 Sine adipe lac Olea europaea fruit oil Alpha-isomethyl ionone Butylphenyl methylpropional Citronellol Geraniol Hexyl cinnamal Limonene Linalool CI 19140 CI 42090