Moddia

Moddia Paper Handkerchiefs 4-Layer Box

100 pcs
Best Buy
CZK 34.90 CZK 0.35 /pc

Delivery within 60 minutes

5000+ customers buy regularly

Category:
Country: Germany,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Moddia bílé papírové kapesníky čtyřvrstvé, vhodné pro citlivou pokožku. Krabička obsahuje 100 kusů. 

Kapesníky jsou vyrobeny ze 100 % ekologicky šetrné celulózy, bělené metodou TCF. Toto bělení je prováděno bez jakýchkoli látek obsahujících chlor, za použití peroxidu vodíku s ozonem. Metoda TCF je uznávaná a přijímaná pro bělení celulózy šetrné k životnímu prostředí.

Konkrétní motiv krabičky bude dodán náhodně dle aktuální skladové zásoby. Karton je vyrobený z min. 85 % z recyklovaného materiálu a barevný potisk je bez minerálních olejů. 

O Moddia...

Nákup vysoce kvalitních produktů nemusí nutně znamenat, že vám to naruší rozpočet. Zdárným příkladem toho je právě značka Moddia. Není to jen tak ledajaká značka papírové hygieny. Její kouzlo spočívá v kombinaci skvělé ceny, kvality a udržitelnosti, kterou si prostě zamilujete.

A ještě jedna zajímavost – věděli jste, že naše značky Miil, Ubomi, Yutto, Moddia, Dacello, Pappudia, Maso!, Sutcha a Fjoru jsou členy jedné "domácnosti" Rohlik Group? Nevěděli jste? Pak nevíte, co vám chybí! Měli byste to zkusit - doporučuje 100 ze 100 rohlíků.

O výrobci 

WEPA Group je evropská rodinná firma, která se specializuje na výrobu a distribuci hygienického papíru vyráběného udržitelným způsobem. V sortimentu jsou hygienické výrobky, jako je toaletní papír, papírové ručníky, kapesníky a ubrousky. Společnost je jedním ze tří největších evropských výrobců, kteří dominují trhu v oblasti výroby hygienického papíru z recyklovaných vláken a stojí také za udržitelnými a pracovními hygienickými řešeními, která se používají například ve veřejných toaletách, v průmyslu, kancelářích nebo zdravotnických zařízeních.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

WEPA Deutschland GmbH & Co. KG
Roenkhauser Straße 26,
D-59757 Arnsberg
Německo

 

100% TCF pulp