Neutrogena

Neutrogena Hydro Boost Exfoliator

150 ml
CZK 184.90  CZK 199.90*
CZK 1,232.67 /l
Favorable price

Delivery within 60 minutes

200+ customers have in favorites

Country: France,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Gelový peeling na obličej.

Inovativní gelový peeling s jemnými vyhlazujícími mikroperličkami šetrně, ale účinně z pleti odstraňuje odumřelé buňky a nečistoty a zároveň ji intenzivně hydratuje. Pleť je po použití zářivá a pružná na dotek.

Vhodný pro každodenní použití. Bez oleje. Vhodný pro citlivou pleť. 

Použití

Krouživými pohyby jemně vmasírujte na navlhčenou pleť. Důkladně opláchněte a pokračujte dalšími kroky péče o pleť s produkty Hydro Boost®.

O výrobci

Johnson & Johnson je největší zdravotnická společnost na světě, která se již více než 120 let věnuje péči o zdraví lidí. Firma se zapojuje do filantropických aktivit a podporuje rozvoj regionálních komunit. Řada programů společenské odpovědnosti, které společnost iniciovala nebo se na nich podílí, dosáhla celosvětového měřítka a stále si zachovává svůj silný vliv na péči o zdraví.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

Johnson & Johnson, s.r.o.
Walterovo náměstí 329/1 
158 00 Praha 5 –⁠ Jinonice 
Česká republika

Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycerin, Sodium
Hydrolyzed Potato Starch Dodecenylsuccinate, Acrylates Crosspolymer-4, Cellulose, Carica Papaya Fruit Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Chloride, Polysorbate 20, Disodium Tetrapropenyl Succinate, Disodium EDTA, Citric Acid, Glycolic Acid, Lactic acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum