
Melememaso
Melememaso Truffle pâté
100 gDelivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Jemná, delikátní paštika s luxusním černým lanýžem, který jí dodává nezaměnitelnou chuť. Vyzkoušejte tuto pochoutku, která získala prestižní ocenění na mezinárodní soutěži Great taste awards.
Do paštiky nejsou přidávány žádné konzervanty ani dusitanová sůl.

Použití
Paštiku si nejlépe vychutnáte na kváskovém chlebu nebo jiném kvalitním pečivu.
O výrobci
Paštikárna Melememaso vznikla, asi jako všechny dobré nápady, díky souhře štěstí, náhody a nadšení. Honza s Tomášem jsou dlouholetí kamarádi a nadšenci do kvalitního a dobrého jídla. Tomáš prošel mnoha kuchařskými štacemi ve vyhlášených pražských kuchyních, až zakotvil na pozici šéfkuchaře. Honza naproti tomu pracoval v korporátu a úspěšně rozvíjel manažerskou kariéru v bankovnictví.

Jednoho červnového večera se potkali na pivu, oba znaveni každodenní rutinní prací. Tomáš přinesl na ochutnání svoji domácí paštiku s pšeničným pivem. V tu chvíli se jim v hlavě zrodila velká myšlenka, nový cíl, životní výzva. Právě tehdy to všechno začalo. Následovalo mnoho společných setkání, zkoušení, ochutnávání, porovnávání... Výstižné jméno Melememaso na sebe nenechalo čekat dlouho. Neustálé ladění a vymýšlení nových chutí je náplní jejich každodenní práce. Baví je to, jsou ve svém živlu a dělají to srdcem.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
Melememaso s.r.o.
Leopoldova 2138/16
Praha 4, 14900
Česká republika
Durability
Kuřecí játra 42%, vepřové sádlo 23%, vepřová plec 14%, máslo 12%, vývar 5%, brandy 2%, černý lanýž 1%, lanýžový olej, sůl, pepř, koření.
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1465 kJ/351 kCal |
| Fats | 32.3 g |
| including saturated fatty acids | 15.8 g |
| Carbohydrates | 2.12 g |
| including sugars | 0.11 g |
| Protein | 13.5 g |
| Salt | 1.05 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Milk |