Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Mražená, ručně vyráběná pizza se šunkou. Průměr pizzy je 25 cm.

Použití
Pizzu vyjměte z obalu a vložte do pečící trouby. Pizzu vložte na již rozehřátý rošt do nejnižšího patra a pečte na dolní a horní ohřev na 180 °C. Doba pečení ze zmrzlého stavu je cca 10–15 min. Pizza je hotová, když je sýr upečený do zlatova, těsto lehce nahnědlé a ze spodu do křupava propečené.
O výrobci
Pizza od Jitulky vznikla v roce 2005 jako malá rodinná firma. Za vznikem firmy byl nápad Jitky vyrábět předpečenou pizzu. Tento nápad se dostával do života návštěvami pizzerií, postupným zkoušením a kroky při kterých se podařilo dokončit receptury k výrobě předpečené pizzy. Pizza od Jitulky tak mohou být hrdé na to, že nabízejí zákazníkům opravdovou poctivou pizzu, kterou vyrábí ručně z těch nejkvalitnějších surovin.

Skladování
Uchovávejte v teplotě -18 °C nebo nižší. Můžete skladovat i v chladničce po dobu 7 dnů při teplotě do 6 °C.
Výrobce
Pizza od Jitulky s.r.o.
Fugnerovo nábř. 28 66401
Bílovice nad Svitavou
Česká republika
Composition
| Pšeničná mouka | |
| Pitná voda | |
| Salza | |
| Drcená rajčata | |
| Jedlá sůl | |
| Bylinky | |
| E330 - Kyselina citronová | |
| Mozzarella | |
| Mléko | |
| Jedlá sůl | |
| Mlékařské kultury | |
| Syřidlo | |
| Eidam | |
| Mléko | |
| Jedlá sůl | |
| Mlékařské kultury | |
| Řepkový olej | |
| Droždí | |
| E300 - Kyselina L-askorbová | |
| Jedlá sůl | |
| Oregano | |
| Bazalka | |
| Šunka | |
| Vepřová kýta | 92 % |
| Pitná voda | |
| Jedlá sůl | |
| Dextróza | |
| Stabilizátory | |
| E451 - Trifosforečnany | |
| E250 - Dusitan sodný | |
| Antioxidant | |
| E300 - Kyselina L-askorbová | |
| Palmový olej | |
| Cukr | |
| Show all |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 814 kJ/195 kCal |
| Fats | 3.3 g |
| including saturated fatty acids | 0.74 g |
| Carbohydrates | 14.3 g |
| including sugars | 0.55 g |
| Protein | 6.2 g |
| Salt | 1.7 g |
| Fibre | 0.3 g |
Allergens
| Cereals (gluten) |
| Soybeans |
| Milk |
