

Rana
Rana Ravioli 4 Cheeses
250 gDelivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Prémiové čerstvé italské ravioli jsou plněné krémovou náplní ze čtyř druhů sýrů – ricotty, mozzarelly, edameru a gorgonzoly. Těstoviny jsou vyrobeny pouze s přírodními aromaty a bez zvýrazňovačů chuti.

Použití
Vařte ve velkém množství vroucí osolené vody 2 minuty, sceďte a přidejte požadované koření.
O výrobci
Společnost Pastificio Rana byla založena v roce 1962 Giovannim Rana v italské Veroně. Základ jeho úspěchu je používání stejných ingrediencí, které používala jeho matka a babička – ty nejlepší lokální vajíčka, Parmigiano Reggiano a parmská šunka. Společnost se rychle stala jedním z nejoblíbenějších italských výrobců těstovin, a rozšířila se po celé Evropě.

Skladování
Skladujte při teplotě 4–6 °C. Nevhodné pro mrazení. Po otevření vraťte do lednice a spotřebujte do 3 dnů.
Výrobce
Pastificio Rana
Via Pacinotti, 25
37057 San Giovanni Lupatoto (VR)
Itálie
Durability
Composition
| Náplň | 58 % |
| Sýr ricotta | 50 % |
| Mléčná syrovátka | |
| Mléko | |
| Sůl | |
| Parmigano Reggiano | 7 % |
| Rostlinné vlákniny | |
| Čekanka | |
| Pšenice | |
| Sušená mléčná syrovátka | |
| Smetana | |
| Sýr mozarella | 5 % |
| Slunečnicový olej | |
| Sýr mascarpone | 4 % |
| Máslo | |
| Strouhanka | |
| Pšeničná mouka | |
| Voda | |
| Sůl | |
| Droždí | |
| Sýr Scamorza | 3 % |
| Sůl | |
| Přírodní aromata | |
| Škrob | |
| Těstoviny | 42 % |
| Pšeničná mouka | |
| Vejce | 30 % |
| Krupice z tvrdé pšenice | |
| Show all |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1042 kJ/273 kCal |
| Fats | 12 g |
| including saturated fatty acids | 5.9 g |
| Carbohydrates | 28 g |
| including sugars | 4.1 g |
| Protein | 11 g |
| Salt | 1.3 g |
| Fibre | 4.4 g |
Allergens
| Cereals (gluten) |
| Eggs |
| Milk |
| May contain traces of: |
| Crustaceans |
| Fish |
| Soybeans |
| Tree nuts |
| Celery |
| Mustard |
| Molluscs |