Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Beskyd Fryčovice

Beskyd Fryčovice Potato salad with mayonnaise

500 g

2 DAYS AVERAGE FRESHNESS

CZK 54.90 CZK 109.80 /kg

Delivery within 60 minutes

200+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Lahůdkový bramborový salát se sterilovanou zeleninou a s majonézou.

Použití

Výrobek je určen k přímé konzumaci jako příloha nebo pro studenou kuchyni. 

O výrobci

Společnost Beskyd Fryčovice, a.s. má na českém potravinářském trhu dlouholetou tradici. Tradiční sortiment zahrnuje balené brambory, loupané syrové a vařené brambory, výrobky ze zpracovaných brambor, knedlíky, jednodruhovou chlazenou zeleninu, zeleninové směsi, zeleninové saláty a čerstvé ovocno-zeleninové šťávy REFIT .

Skladování

Uchovávejte v chladu při teplotě 1–5 °C.

Výrobce

Beskyd Fryčovice, a.s.
739 45 Fryčovice č.p. 606
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 2 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 2 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Brambory70 %
Majonéza13 %
Pitná voda
Řepkový olej
Zahušťovadlo
E1422 - Acetát zesíťovaného adipátu škrobu
Pasterovaný žloutek
Cukr
Ocet kvasný lihový
Jedlá sůl
Stabilizátor
E415 - Xanthan
Konzervant
E202 - Sorban draselný
Mrkev
Sterilované okurky
Koření
Sladidlo
E954 - Sacharin a jeho soli
Celer
E223 - Disiřičitan sodný
Sterilovaný hrášek
Cukr
Hořčice
Barvivo
E102 - Tartrazin (Cl potravinářská žluť 4)
Jedlá sůl
Sušená cibule
Pepř mletý černý
Show all

Nutritional values per 100 g

Energy value594 kJ/143 kCal
Fats8.7 g
including saturated fatty acids0.7 g
Carbohydrates14.9 g
including sugars12.9 g
Protein1.7 g
Salt0.65 g
Fibre0 g

Allergens

Eggs
Celery
Mustard
Sulfur dioxide
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.