
Hellmann's
Hellmann's Original mayo
500 mlDelivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Krémová majonéza Hellmann’s s jemnou konzistencí a vyváženou chutí. Vzniká z pečlivě vybraných surovin - kvalitního rostlinného oleje, vajec z volného chovu a jemného octa.

Benefity produktu:
- krémová a jemná konzistence, která se hodí ke každému jídlu
- vyrobeno z vajec z volného chovu
- zdroj omega 3 kyselin
- bez lepku a vhodná pro vegetariány
Použití
Díky svému složení a chuti přirozeně doplní chuť salátů, pomazánek i teplých pokrmů. Hodí se pro přípravu bramborových, zeleninových i těstovinových salátů, pomazánek a obložených chlebíčků. Lze ji využít také jako dip k pečenému masu, rybám nebo grilované zelenině. Uplatní se v teplé i studené kuchyni a snadno se začlění do každodenních receptů.

O výrobci
Holandsko-britská společnost Unilever je dodavatelem výrobků pro osobní péči a péči o domácnost, potravin a nápojů. Výrobky dodává do 190 zemí světa. Pod Unilever patří například značky Hellmann’s, Knorr, Magnum, Algida, Lipton, Knorr, Rexona nebo Dove.

Skladování
Skladujte při teplotě 5–15 °C. Po otevření skladujte při teplotě 5–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů.
Výrobce
Unilever ČR, spol. s r.o.
Rohanské nábřeží 670/17
186 00 Praha 8
Česká republika
Durability
Composition
| Řepkový olej | 76 % |
| Voda | |
| Ocet kvasný lihový | |
| Cukr | |
| Pasterovaný vaječný žloutek | 3 % |
| Hořčice | |
| Voda | |
| Hořčičná semena | |
| Ocet kvasný lihový | |
| Jedlá sůl | |
| Aromata | |
| Koření | |
| Jedlá sůl | |
| Aroma | |
| Antioxidant | |
| E385 - Ethylendiamintetraacetát vápenato-disodný | |
| Barvivo | |
| E160a - Karoteny |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 2808 kJ/671 kCal |
| Fats | 73 g |
| including saturated fatty acids | 5.6 g |
| Carbohydrates | 2.9 g |
| including sugars | 2.9 g |
| Protein | 0.6 g |
| Salt | 0.93 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Eggs |
| Mustard |