
Pappudia ruční výroba
Pappudia Maxi Bagette Caprese 
260 gFRESHNESS GUARANTEE
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Francouzská bageta plněná sýrem mozzarella, krájenými rajčaty a bazalkovým pestem. Na mléčné pomazánce jsou rajčata prokládaná se sýrem mozzarella. Vše je zakápnuté bazalkovým pestem se sýrem Grana Padano a octem Balsamico. V kombinaci se salátem polníček je to dokonalý snack na cesty.
Použití
Ideální svačina či oběd.
O Pappudia
Jíst skvělé jídlo nemusí nutně znamenat, že to udělá díru do vašeho rozpočtu. Zářným příkladem je naše značka Pappudia. Není to jen tak ledajaká značka občerstvení, dezertů a hotových jídel. Její kouzlo spočívá v kombinaci skvělé ceny a chuti, kterou si prostě zamilujete.
A ještě jeden zábavný fakt - věděli jste, že naše značky Miil, Moddia, Dacello, Pappudia, FJORU, MASO! a Sutcha jsou členy stejné domácnosti Rohlik Group? Nevěděli jste? Pak nevíte, co vám chybí! Měli byste to zkusit - doporučuje 100 ze 100 rohlíků.
.jpg)
O výrobci
Česká společnost Velká Pecka byla založena v roce 2014 Tomášem Čuprem. Provozuje on-line supermarket Rohlik.cz, který je jedničkou na českém trhu. Vlastní řeznictví v Brně a výrobnu na delikatesy, sladkou a studenou kuchyni v Praze.
Skladování
Uchovávejte při teplotě od 0–4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Velká Pecka s.r.o.
Karolinská 654/2
186 00 Praha 8, Karlín
Česká republika
Durability
Please consume on the day of purchase.
Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 1 day.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.Composition
| Pšeničná bageta | 38 % |
| Pšeničná mouka | |
| Pitná voda | |
| Droždí | |
| Jedlá sůl s jódem | |
| Jedlá sůl | |
| Jodičnan draselný | |
| Látka zlepšující mouku | |
| E300 - Kyselina L-askorbová | |
| Sýr mozzarella | 19 % |
| Pasterované mléko | |
| Jedlá sůl | |
| Mikrobiální syřidlo | |
| Startovací kultury | |
| Rajče | 19 % |
| Mlečná pomazánka | |
| Pasterovaná smetana | 91 % |
| Sušené mléko | |
| Sušená syrovátka | |
| Bramborový škrob | |
| Jedlá sůl | 0.5 % |
| Smetanová kultura | |
| Bazalkové pesto | 5.3 % |
| Olej olivový | |
| Bazalka | 33 % |
| Sýr grana padano | |
| Chráněné značení původu | |
| Mléko | |
| Jedlá sůl | |
| Syřidlo | |
| Konzervant | |
| E1105 - Lysozym | |
| Petržel hladkolistá | |
| Pepř černý | |
| Jedlá sůl | |
| Ocet balsamico | |
| Vinný ocet | |
| Koncentrovaný hroznový mošt | |
| Barvivo | |
| E150d - Amoniak sulfitový karamel | |
| Antioxidant | |
| E224 - Disiřičitan draselný | |
| Salát polníček | |
| Show all |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 960 kJ/229 kCal |
| Fats | 10.7 g |
| including saturated fatty acids | 5.8 g |
| Carbohydrates | 22.5 g |
| including sugars | 2.7 g |
| Protein | 9.5 g |
| Salt | 1 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Cereals (gluten) |
| Eggs |
| Milk |
| Sulfur dioxide |