Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Snowdonia

Snowdonia Amber mist Mature Cheddar with Whisky

200 g
CZK 226.90 CZK 1,134.50 /kg

Delivery within 60 minutes

400+ customers have in favorites

Country: Great Britain,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Uleželý sýr Cheddar Amber Mist s tóny skotské whisky. Díky svým kvalitám získal ocěnení zlatý vítěz na Nantwich International Cheese Awards.

Sýry Snowdonia jsou známe svými voskovými obaly, které nejenže dobře vypadají, ale zachovávají také chuť a potřebnou vlhkost.

Použití

Nejprve vyjměte sýr z lednice a nechte jej dosáhnout pokojové teploty, než jej začnete krájet. To vosk mírně změkčí, a sýr také chutná lépe, když není studený z ledničky. Dále odstraňte lepící štítky. Chcete-li udělat dobrý, čistý plátek, ujistěte se, že vždy používáte velmi ostrý nůž.

Vosk nejezte, před jídlem jej odstraňte. Sýr je připraven ke konzumaci i k vaření.

O výrobci

Rodinný podnik Snowdonia Cheese Company byl založen v severním Walesu v roce 2001. Inspirováni zelení Snowdonie na severu Walesu začali za pomoci přírodních surovin vyrábět prémiové sýry Cheddar a Red Leicester. Kromě výroby sýrů, které mají mnohá prestižní ocenění, nabízí také ručně vyráběná chutney.

Skladování

Skladujte při teplotě 2–5 °C.

Výrobce

Snowdonia Cheese Company Limited
Employment Park, Unit 14
Cefndy Rd, Rhyl LL18 2HJ
Spojené království

Durability

Average durability from the time of delivery: 44 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 10 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Cheddar92 %
Mléko
Whisky5 %
Whisky
Barvivo
E150 - Karamel
Cukr

Nutritional values per 100 g

Energy value1649 kJ/398 kCal
Fats32.4 g
including saturated fatty acids21.3 g
Carbohydrates4.8 g
including sugars3.1 g
Protein21.7 g
Salt1.6 g
Fibre0 g

Allergens

Milk
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.