Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Parmissimo

PParmissimo Cheese grated Parmigiano Reggiano CHOP

90 g
CZK 75.90 CZK 843.33 /kg

Delivery within 60 minutes

200+ customers buy regularly

Country: Italy,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Italský sýr Parmigiano Reggiano strouhaný. Parmigiano je sýr původem z Itálie, který je vyráběný z čerstvého a částečně odtučněného kravského mléka. Je charakteristický svou nasládlou chutí a vůní s tóny bylin a ovoce, která je s pokračujícím zráním výraznější. Kůrka je hladká a má světle slámovou barvu a uvnitř zrnitou strukturu, která je drobivá.

Použití

Parmezán strouhaný se používá převážně jako ozdoba na těstoviny nebo na risotto.

O výrobci

Společnost Caseifici Granterre S.p.A. navazuje na společnost Parmareggio, která vznikla již v roce 1983 v Montecavolo di Quattro Castella. Zaměřuje na výrobu másla a delikátních sýrů. Popularita těchto výborných produktů neustále roste, proto se v posledních letech stala tato společnost světovým lídrem ve výrobě a v prodeji Parmigiano Reggiano. 

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě od 4–8 °C. Po otevření skladujte v lednici nejlépe ve skleněné nebo plastové nádobě či zabalené ve folii odděleně od ostatních potravin. Spotřebujte do 10 dnů od otevření.

Výrobce

Caseifici Granterre S.p.A. 
Via Polonia 30/33
411 22 Modena
Itálie

Durability

Average durability from the time of delivery: 133 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 20 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Mléko
Sůl
Syřidlo
Obsah tuku v sušině min.40 %

Nutritional values per 100 g

Energy value1671 kJ/402 kCal
Fats30 g
including saturated fatty acids20 g
Carbohydrates0 g
including sugars0 g
Protein32 g
Salt1.6 g
Fibre0 g

Allergens

Milk
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.