Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Csabahús

Csabai Hungarian sausage spicy

200 g

17 DAYS AVERAGE FRESHNESS

Premium quality
CZK 68.90 CZK 344.50 /kg

Delivery within 60 minutes

300+ customers buy regularly

Country: Hungary,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Tradiční maďarská klobása vyráběná v Csabai. Je vyrobena z vysoce kvalitního vepřového masa. V chuti je pikantní. Udí se na pravém bukovém uhlí. Proces uzení a sušení trvá 2–6 týdnů, během kterého klobása ztrácí téměř třetinu své hmotnosti.

Masný výrobek fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 121 g masa.

Použití

Konzumujte se zastudena s chlebem a červeným vínem. Také ji můžete použít k dochucení masitých pokrmů, např. závitků.

O výrobci

Kaiser Food je společnost, která si zakládá na respektu k tradicím maďarské kuchyně. Všechny výrobky Kaiser jsou vyráběny se skutečným maďarským kořením a řemeslným zpracováním. V portofilu naleznete uzeniny, salámy, šunky, klobásy a párky. 

Skladování

Skladujte při teplotě 5–20 °C.

Výrobce

Kaiser Food Kft.
Kétegyházi út 8
5600 Békéscsaba
Maďarsko

 

 

Durability

Average durability from the time of delivery: 17 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 5 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Vepřové maso
Vepřové sádlo
Vepřové kůže
Dusitanová solící směs
Jedlá sůl
E250 - Dusitan sodný
Směs koření
Paprika1.1 %
Koření
Extrakty koření
Dextróza
Maltodextrin
Antioxidant
E300 - Kyselina L-askorbová
Stolní sůl
Vepřový protein
Chilli prášek0.7 %
Startovací kultura
Jedlé vepřové střívko

Nutritional values per 100 g

Energy value2039 kJ/493 kCal
Fats45 g
including saturated fatty acids9.3 g
Carbohydrates0.5 g
including sugars0.5 g
Protein18 g
Salt4 g
Fibre0 g