
Gonsky
Gonsky VegeCheese sausages
290 gDelivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
VegeCheese sausages jsou rostlinnou alternativou klasických párků s veganským sýrem. Párky se skládájí ze 100 % rostlinných složek a mají vysoký obsah bílkovin. Jsou vhodné pro vegetariány a vegany.
Balení obsahuje 5 kusů.

Použití
Určeno k přímé konzumaci, párky lze ale i ohřát na pánvi nebo grilu. Před ohřevem stáhněte plastovou slupku.
O výrobci
Vegetus plant-based s.r.o. je ukrajinská firma, která byla založena roku 2007 a zabývá se výrobou rostlinných alternativ uzenin. Tým Vegetus tvoří vegetariáni a vegani, kteří milují přírodu a vše živé. Jejich sortiment zahrnuje sójové a pšeničné produkty. Mezi jejich produkty patří sójový tofu sýr, sójová majonéza, sójové a pšeničné klobásy, sosiski, ančovičky a paštiky, sójové mléko, sójové jogurty a dezerty. Vegetus plant-based s.r.o. nyní přesunula výrobu do Česka, kde se snaží snaží poznat českou veganskou komunitu.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–6 °C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.
Výrobce
Vegetus plant-based s.r.o.
Jesenická 650
790 81 Česká Ves
Česká republika
pšeničný základ 78 % (pitná voda, pšeničná bílkovina 52%), kokosový olej, škrob, slunečnicový olej, veganský sýr 7,5 % (voda, kokosový olej, modifikovaný škrob, mořská sůl, aromata, extrakt z oliv, barvivo: beta-karoten, vitamin B12), koření a extrakty koření (černý pepř, muškátový oříšek, koriandr, extrakt z česnekového oleje), zahušťovadla (karagenan, guma guar), aroma, kvasnicový extrakt, jedlá sůl, regulátor kyselosti (chlorid draselný), barvivo (oxid železitý), kouř z buku a olše.
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1093.5 kJ/262 kCal |
| Fats | 16 g |
| including saturated fatty acids | 5.8 g |
| Carbohydrates | 6.3 g |
| including sugars | 0.8 g |
| Protein | 23.2 g |
| Salt | 1.4 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Cereals (gluten) |