
Garden Gourmet
Garden Gourmet Vegetarian spinach and cheese steak
180 g12 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Vegetariánský špenátovo-sýrový řízek. Obsahuje šťavnatý špenát, sýr, rýži, bazalku a to vše je obaleno v křupavém těstíčku. Je zdrojem vlákniny i bílkovin.
- Balení obsahuje 2 porce.

Benefity produktu:

Použití
Řízek si vychutnejte s mrkvovo-dýňovým pyré, italským rizotem nebo se zeleninovými hranolky, ale báječně poslouží i samostatně jako vegetariánská svačinka.
Před konzumací tepelně upravte. Nezmrazujte.
- Příprava na pánvi: Smažte 12–14 minut na slabé vrstvě oleje, občas obraťte.
- Příprava v troubě: Předehřejte troubu na 180 °C a pečte na plechu 10–12 minut, v polovině pečení obraťte.
O výrobci
Nestlé je švýcarská nadnárodní společnost se sídlem ve Vevey ve Švýcarsku. Firma byla založena v roce 1866 a pojmenována podle švýcarského chemika Henriho Nestlé. Společnost vyrábí širokou škálu produktů jako potraviny pro děti, balenou vodu a nápoje, cereálie, kávu, cukrovinky, mléčné produkty, zmrzliny, mražené pizzy nebo žrádlo pro domácí mazlíčky.
Skladování
Uchovávejte v chladu při teplotě do 8 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Nestlé Česko s.r.o.
Mezi Vodami 2035/31
143 20 Praha 4
Česká republika
Durability
špenát 27,1 %, předvařená rýže 19,6 %, PŠENIČNÁ mouka, SÝR EIDAM 16,9 %, rostlinné oleje v různém poměru (řepkový, slunečnicový), bambusová vláknina, regulátor kyselosti (pufrovaný ocet), bazalka, sušené VAJEČNÉ BÍLKY, jedlá sůl, droždí, směs koření (sladká paprika, kurkuma, pepř černý), sušená koprová nať
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 896 kJ/214 kCal |
| Fats | 10.4 g |
| including saturated fatty acids | 2.3 g |
| Carbohydrates | 19 g |
| including sugars | 1 g |
| Protein | 9.4 g |
| Salt | 0.98 g |
| Fibre | 3.5 g |
Allergens
| Cereals (gluten) |
| Eggs |
| Milk |
| May contain traces of: |
| Soybeans |