
Rohlík Bistro
Gyoza with meat from Ramencraft
140 g4 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
S restaurací Ramencraft jsme pro vás připravili legendární knedlíčky gyoza plněné mletým masem.
Gyoza vznikla v Číně, ale Japonci ji přetvořili k dokonalosti. Říká se, že se knedlíčky dostaly do Japonska během druhé světové války, kdy se vojáci vraceli domů s láskou k této delikatese. Křupavé, šťavnaté a s dokonale vyváženou chutí – jeden kousek nikdy nestačí. Teď si je můžete vychutnat i vy, přímo u vás doma.

O restauraci
Ramencraft je moderní ramen bistro, které se v roce 2024 otevřelo v Praze jako spojení autentické japonské gastronomie, pop kultury a 8bitové estetiky. Vizuálně výrazný prostor kombinuje tradiční chuť ramenu s originálním designem inspirovaným herním světem. Vytvořeno s vášní k Japonsku, pixelům a poctivému řemeslu – Ramencraft je rychlý, kvalitní a zábavný zážitek.

Jak to funguje?

Použití
Sáček s knedlíčky propíchněte vidličkou a dejte ohřát do mikrovlnné trouby na 1 minutu a 30 vteřin na střední výkon. Servírujte na talíř, posypte sezamem a přidejte omáčku.
Skladování
Skladujte při teplotě od 0 °C do 5 °C. Po otevření ihned zkonzumujte. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Ramencraft
Veleslavínová 59/3
Praha, 110 00
Česká republika
Kam s obalem?
.jpg)
Durability
Těsto 10 % (pšeničná mouka, pitná voda, bramborový škrob, kukuřičný škrob),
masová náplň 90% [vepřové maso 80 %, krevety 10 %, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice, jedlá sůl), česnek, zázvor, citronová tráva, jarní cibulka].
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 852 kJ/201 kCal |
| Fats | 9.2 g |
| including saturated fatty acids | 3.2 g |
| Carbohydrates | 20.3 g |
| including sugars | 1.1 g |
| Protein | 10.2 g |
| Salt | 1.48 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Cereals (gluten) |
| Crustaceans |
| Fish |
| Soybeans |
| Sesame seeds |
| May contain traces of: |
| Eggs |
| Peanuts |
| Milk |
| Tree nuts |
| Celery |
| Mustard |
| Sulfur dioxide |
| Lupin |
| Molluscs |