Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Re Pomodoro

Re Pomodoro Pizza Mediterranea

400 g
Frozen
Zboží oočekáváme 11.12.2025
Send an e-mail when it's back in stock
Show similar from category »
Country: Italy,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Mražená pizza Mediterranea značky Re Pomodoro je klasická italská pizza připravená ručně podle tradiční receptury. Základ tvoří tenké těsto s křupavými okraji, rajčatová omáčka z kvalitních italských rajčat, rozpuštěná mozzarella, sýr z buvolího mléka a cherry rajčata. Chuť je doplněna špetkou soli, olivovým olejem a oregánem

  • Průměr pizzy je zhruba 28 cm.

Použití

Produkt nechte rozmrazit po dobu 10 minut a pečte na střední příčce v klasické troubě předehřáté na 220 °C po dobu 8–⁠⁠⁠⁠⁠⁠10 minut. Pečte dokud nebude sýr mozzarella rozpuštěný.

O výrobci

Společnost Margherita S.p.a. začínala jako malá rodinná firma a postupem času se vyvinula ve významnou mezinárodní společnost. Jejich tým zkušených pizzařů denně vytváří stovky ručně natažených a zdobených pizz, které jsou následně zmrazeny a distribuovány spotřebitelům. 

Skladování

Skladujte při teplotě -18 °C a nižší.

Výrobce

Margherita S.p.a
Via dell'Industria, 11
31010 Fregona (Tv)
Itálie

Pšeničná mouka, pitná voda, rajčatový protlak 17,4 %, sýr mozzarella 13 % (mléko, mlékárenské kultury, jedlá sůl, syřidlo), rajčatová směs (cherry rajčata 8,1 %, bazalka 0,3 %, extra panenský olivový olej, jedlá sůl), sýr z buvolího mléka 8,7 % (buvolí mléko, syrovátka (mléko), jedlá sůl, syřidlo), semolina (pšenice), jedlá sůl, extra panenský olivový olej, pšeničný kvas 0,3 %, droždí

Nutritional values per 100 g

Energy value844 kJ/202 kCal
Fats6.6 g
including saturated fatty acids3.8 g
Carbohydrates26.6 g
including sugars2.2 g
Protein8.9 g
Salt1.46 g
Fibre1.2 g

Allergens

Cereals (gluten)
Milk
May contain traces of:
Soybeans
Mustard
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.