


Nowaco
Nowaco Pregnant cook Pulled pork sous-vide
ca. 0.65 kg8 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Vepřové maso na trhání vařené metodou sous-vide. Sous-vide je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po velmi dlouhou dobu. Díky tomu je zachována přirozená chuť, šťavnatost a struktura potravin.
- Tepelně opracovaný masný výrobek.
- Podíl výpeku v balení 15%.

Použití
Vepřové maso má mimořádně všestranné použití - stačí jej ohřát a můžete ho servírovat například do burgerů, tortil, salátů, s těstovinami nebo jako náplň do slaných taštiček.
- Maso vybalte z potištěného sáčku a přímo v neotevřené průhledné fólii ohřejte v hrnci ve vodě nebo na páře cca 10 minut. Nahřáté balení překryjte utěrkou a prsty promačkejte přes obal.
- Případně maso vybalte ze všech obalů a opékejte na pánvi nebo grilu cca 10 minut, případně v troubě na 190 °C cca 15 minut, do dosažení zlatavého povrchu.
O výrobci
Bidfood se objevil na trhu už roku 1990 v dánském zastoupení společnosti Nowaco. Zabývá se především distribucí mražených a chlazených potravin.

Společnost dále vyvíjí a vyrábí potraviny s vlastními značkami. Má pod křídly hned několik vlastních značek jako jsou například Nowaco, Prima, Petron, Gurmet, Banquet, Drůbež Dýšina, Bagetier, Dobroty babičky Kláry, Coronet a také Meliko.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–7 °C.
Výrobce
Bidfood Czech Republic s.r.o.
V Růžovém údolí 553
278 01 Kralupy nad Vltavou
Česká republika
Durability
Vepřové maso 90 %, kořenicí přípravek (voda, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a, koření, sušený česnek, sušená cibule, aroma). Podíl výpeku v balení cca 25 %.
E451(Trifosforečnany), E407a(Guma Euchema)
Nutritional values per 100g
| Energy value | 584 kJ/140 kCal |
| Fats | 7.1 g |
| including saturated fatty acids | 2.7 g |
| Carbohydrates | 0.8 g |
| including sugars | 0.1 g |
| Protein | 18.1 g |
| Salt | 1.18 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| May contain traces of: |
| Celery |