• Milí zákazníci, mrzí nás to. Aktuálně je náš WhatsApp nedostupný a nápravu intenzivně řešíme. Obrátit se na nás můžete standardně na všech ostatních komunikačních platformách.
     
    Show more
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 400 g žampionů portobello (nebo větších hnědých žampionů)
  • 50 g krůtí šunky
  • 170 g řeckého jogurtu (0 % tuku)
  • 150 g mozzarelly light
  • 100 g ricotty
  • Sůl
  • Pepř

SUROVINY K SERVÍROVÁNÍ

  • Bazalka
  • Tymián
  • Rozmarýn
  • Petrželová nať
  • Olivový olej

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Nejprve si připravte žampiony. Každý žampion omyjte, osušte a zbavte nožičky. Nožičky nevyhazujte, budete je potřebovat v dalším kroku.
  • 2Poté si nachystejte náplň. Nožičky z žampionů nakrájejte najemno, krůtí šunku nakrájejte na drobné kostičky, mozzarellu nastrouhejte nahrubo a vše vložte do misky. Do misky následně přidejte ricottu, sůl a pepř a vše promíchejte
  • 3Hotovou náplň vložte pomocí lžíce do připravených žampionů. Plněné žampiony rozmístěte na rošt a grilujte na straně přiklopeného grilu (nebo na kontaktním grilu při středním ohřevu) 6–7 minut.
  • 4Grilované žampiony přesuňte na talíř a na každý kus přidejte nok řeckého jogurtu a podávejte.

TIP NA SERVÍROVÁNÍ

  • 1Žampiony můžete před servírováním pokapat olivovým olejem a posypat najemno nasekanou čerstvou petrželovou natí.
Tip
Do náplně můžete navíc přidat například bazalku, tymián nebo rozmarýn.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

SUROVINY K SERVÍROVÁNÍ

MOHLO BY SE HODIT