• Milí zákazníci, mrzí nás to. Aktuálně je náš WhatsApp nedostupný a nápravu intenzivně řešíme. Obrátit se na nás můžete standardně na všech ostatních komunikačních platformách.
     
    Show more
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY NA TĚSTO

  • 400 g polohrubé mouky
  • 1 prášek do pečiva
  • 260 g cukru krupice
  • 140 g slunečnicového nebo řepkového oleje
  • 2 vejce
  • 350 g bílého jogurtu

SUROVINY NA NÁPLŇ

  • 1 tvaroh
  • 1 vejce
  • ¼ pytlíčku kukuřičného škrobu (vanilkového pudinku)
  • 3 lžíce cukru krupice

SUROVINY NA DOKONČENÍ

  • Letní ovoce (borůvky nebo maliny, meruňky, blumy, švestky, třešně, višně, broskve)
  • Mandle plátky nebo nasekané (můžou být kokosové, lískové ořechy)
  • Vanilkový cukr – 1 balení (variantně – pouze, pokud použijete kyselé ovoce)

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Nejprve smíchejte suroviny na tvarohovou náplň a dejte stranou.
  • 2Ve velké míse spojte sypké suroviny a následně k nim přidejte olej, vejce a jogurt a dobře promíchejte nebo lehce prošlehejte do hladkého polotekutého těsta bez hrudek.
  • 3Nalijte těsto na plech vyložený pečicím papírem nebo vymazaný máslem a vysypaný hrubou moukou.
  • 4Lžící naneste na těsto ostrůvky tvarohové náplně.
  • 5Poklaďte celý povrch vypeckovaným ovocem nakrájeným na čtvrtiny a posypejte vanilkovým cukrem a mandlemi.
  • 6Pečte na 160 stupňů horkovzduch cca 40 – 50 minut (čas záleží na velikosti plechu, ale také na šťavnatosti ovoce). Zkouška špejlí nakonec poradí.
Under Cake Pressure
Za blogem Under Cake Pressure se skrývají dvě sestry, které pojí vášeň k tvoření dezertů. Veronika s Alžbětou vytváří pro Rohlík exkluzivní recepty, a tak si na jejich dobrotách můžete smlsnout i vy!

SUROVINY NA TĚSTO

SUROVINY NA NÁPLŇ

SUROVINY NA DOKONČENÍ