Buy all ingredients right below the recipe
Ingredients
- 300 g vařených koktejlových krevet
- 200 g majonézy
- 20 g kečupu
- 2 lžíce koňaku nebo Metaxy
- 60 g kyselého jablka nakrájeného na malé kostičky
- špetka soli
- špetka cukru krupice
- limeta
PAIRING DISHES WITH WINE
- Nejlepší volbou k mořským plodům jsou vína lehká a méně aromatická. Vybírejte z bílých a růžových.
Instructions
- 1Všechny suroviny promícháme v misce a dáme vychladit do ledničky. Podáváme s limetou, ozdobené najemno nastrouhanou limetovou kůrou.
Tip
Nastrouhejte jen zelenou část kůry limety. Bílá je hořká.

Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef
