Skip navigation

Buy all ingredients right below the recipe

Ingredients

  • 300 g vařených koktejlových krevet
  • 200 g majonézy
  • 20 g kečupu
  • 2 lžíce koňaku nebo Metaxy
  • 60 g kyselého jablka nakrájeného na malé kostičky
  • špetka soli
  • špetka cukru krupice
  • limeta

PAIRING DISHES WITH WINE

  • Nejlepší volbou k mořským plodům jsou vína lehká a méně aromatická. Vybírejte z bílých a růžových.

Instructions

  • 1
    Všechny suroviny promícháme v misce a dáme vychladit do ledničky. Podáváme s limetou, ozdobené najemno nastrouhanou limetovou kůrou.
Tip
Nastrouhejte jen zelenou část kůry limety. Bílá je hořká.
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

Ingredients

PAIRING DISHES WITH WINE