• Milí zákazníci, mrzí nás to. Aktuálně je náš WhatsApp nedostupný a nápravu intenzivně řešíme. Obrátit se na nás můžete standardně na všech ostatních komunikačních platformách.
     
    Show more
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only
12 KUSŮ

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY NA TĚSTO

  • 510 g červených fazolí (2 plechovky)
  • 4 vejce
  • 8 lžic kakaa
  • 4 lžíce olivového oleje (1 lžíce 10 ml)
  • 2 lžíce skořice
  • 2 lžičky prášku do pečiva
  • 4 lžíce čekankového sirupu

SUROVINY NA POLEVU

  • 100 g hořké čokolády
  • Lžička kokosového oleje

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Fazole propláchneme od nálevu a s olivovým olejem rozmixujeme dohladka. Vmícháme ostatní ingredience. Dáme do formy vyložené pečicím papírem. (Použily jsme formu 28 × 20 cm, dejte ale do jakékoliv a upravte případně čas pečení).
  • 2Pečeme na 170 °C přibližně 20 minut.
  • 3Čokoládu rozehřejeme, přidáme lžíci kokosového oleje a poté vlijeme na hotové brownie. Můžeme posypat kokosem.
  • 4Necháme ztuhnout v lednici.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře. Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears. Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty. Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.

SUROVINY NA TĚSTO

SUROVINY NA POLEVU

JEŠTĚ POTŘEBUJETE