•  Zítra, na svátek Dne vítězství, fungujeme stejně jako každý jiný den. Užijte si volno a nákupy nechte na nás! Bez front až ke dveřím.
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 200 g vanilkového Pribináčku
  • 2 vejce
  • 160 až 170 g hladké mouky
  • 1 lžička prášku do pečiva
  • Špetka soli
  • Olej nebo sádlo na smažení

SUROVINY NA SKOŘICOVÝ CUKR

  • 100 g krupicového cukru
  • 2 lžičky mleté skořice

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Prosátou mouku smícháme s práškem do pečiva a solí. Vejce promícháme s Pribináčkem, přidáme suché suroviny a vše krátce promícháme metličkou.
  • 2V širším kastrolku nebo ve fritéze rozehřejeme sádlo nebo olej na 170°C, hladina tuku musí být dostatečně vysoká, aby v něm mohly koblihy volně plavat.
  • 3Z těsta odkrajujeme malou lžičkou kousky, ze kterých v ruce potřené olejem tvarujeme kuličky. Ty ihned vhazujeme do rozehřátého tuku a smažíme dozlatova ze všech stran (cca 4 minuty). Ve studeném oleji namáčejte také lžičku, kterou odkrajujete těsto. Koblížky můžete do oleje shazovat přímo ze lžičky, ale nebudou všechny tak kulaté. V oleji musí mít dostatek místa, aby mohly volně plavat a otáčet se, během smažení hodně naskočí.
  • 4Po usmažení koblížky necháme jen krátce okapat na papírové utěrce a ještě teplé je obalujeme ve skořicovém cukru.
Laskominy od Maryny
Úspěšná brněnská foodbloggerka a majitelka skvělého pekařství spojila své síly s Rohlíkem a společně vám přinášíme várku skvělých laskomin.

SUROVINY

SUROVINY NA SKOŘICOVÝ CUKR