Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only
4 Servings

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 2 kg slávek
  • 140 g cibule
  • 200 g fenyklu
  • 1 hrst lístků plocholisté petržele
  • 200 ml smetany (min. 31 %)
  • 60 g másla
  • špetka soli

PAIRING DISHES WITH WINE

  • Nejlepší volbou k mořským plodům jsou vína lehká a méně aromatická. Vybírejte z bílých a růžových.

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

INSTRUCTIONS

  • 1Slávky vložíme do mísy se studenou vodou a každou důkladně očistíme. Otevřené vyhodíme.
  • 2Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Fenykl očistíme, rozkrojíme a nakrájíme na jemné nudličky. Petržel nakrájíme nahrubo.
  • 3V kastrolu na vyšším ohni rozehřejeme máslo a necháme na něm zpěnit cibuli a fenykl. Osolíme, přidáme slávky a zakryjeme poklicí. Po 1,5 minutě přilijeme smetanu a 200 ml vody. Zakryjeme poklicí a necháme dusit další 3,5 minuty.
  • 4Stáhneme z ohně a vmícháme nakrájenou petržel.
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef

INGREDIENTS

PAIRING DISHES WITH WINE