•  Zítra, na svátek Dne vítězství, fungujeme stejně jako každý jiný den. Užijte si volno a nákupy nechte na nás! Bez front až ke dveřím.
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only
4 PORCEHit

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 2 větší papriky
  • 300 g mletého hovězího masa
  • 1 velká žlutá cibule (nakrájená na kostičky)
  • 3 stroužky česneku (rozdrceného)
  • 1 vejce velikosti M
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 2 lžičky sušeného rozmarýnu
  • 1 lžíce olivového oleje (nebo slunečnicového)
  • 125 g mozzarelly light (nastrouhané nahrubo)
  • 10 g čerstvé bazalky (nasekané najemno)
  • Sůl
  • Pepř

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Nejprve si předehřejte troubu na 160 °C a plech si vyložte pečícím papírem.
  • 2Papriky omyjte, rozkrojte napůl a zbavte jádřince.
  • 3Poté si připravte náplň. Ve větší míse smíchejte dohromady mleté maso, na kostičky nakrájenou cibuli, rozdrcené stroužky česneku, vejce, rajčatový protlak a sušený rozmarýn. Dochuťte solí a pepřem a vzniklou směsí naplňte všechny připravené poloviny paprik.
  • 4Naplněné papriky přemístěte na plech vyložený pečicím papírem, potřete je 1 lžící olivového oleje a pečte 20 minut při 160 °C v předehřáté troubě.
  • 5Po uplynutí času papriky vytáhněte z trouby, posypte nahrubo nastrouhanou mozzarellou a následně je vraťte ještě na dalších 10 minut dopéct do trouby při 160 °C.
  • 6Hotové zapečené papriky vyndejte z trouby a nechte chvíli vychladnout. Poté je posypte najemno nasekanou bazalkou a podávejte.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

MOHLO BY SE HODIT