• Milí zákazníci, mrzí nás to. Aktuálně je náš WhatsApp nedostupný a nápravu intenzivně řešíme. Obrátit se na nás můžete standardně na všech ostatních komunikačních platformách.
     
    Show more
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only
1.2 l

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 300 g lesního ovoce (např. 200 g mražených malin a 100 g čerstvých borůvek)
  • 400 g smetany na šlehání 40%
  • 1 plechovka Salka
  • 330 g čerstvých jahod
  • 2 vanilkové cukry
  • 3 lžíce Strawberry Ginu (nemusí být)

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Z lesního ovoce vyrobte pyré – mražené ovoce nechte povolit nebo zahřejte, smíchejte s čerstvým a ponorným mixérem rozmixujte. Propasírujte přes sítko.
  • 2Pyré smíchejte se Salkem a dejte stranou. Smetanu ušlehejte dotuha a stěrkou vmíchejte do ovocného základu se Salkem.
  • 3Máte-li zmrzlinovač, použijte ho a směs si nachlaďte. Pokud nemáte, nevadí. Nalijte do uzavíratelné nádoby a dejte zamrazit do mrazáku. Po cca hodině mražení si připravte jahodovou dřeň. Jahody rozmixujte, vmíchejte vanilkový cukr a Gin a pro efekt mramorování lžící naneste ostrůvky jahodové směsi do zmrzlinového základu. Špejlí můžete ještě ostrůvky „rozmazat“ krouživými pohyby po zmrzlině.
  • 4Nechte zcela zmrazit. Před podáváním vyndejte cca 15 minut předem z mrazáku.
Under Cake Pressure
Za blogem Under Cake Pressure se skrývají dvě sestry, které pojí vášeň k tvoření dezertů. Veronika s Alžbětou vytváří pro Rohlík exkluzivní recepty, a tak si na jejich dobrotách můžete smlsnout i vy!

SUROVINY