Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 350 g těstovin (ideálně cavatelli)
  • 12 celých rajčátek
  • 200 g konzervovaných rajčat
  • 200 - 250 g burraty
  • 2 stroužky česneku
  • Snítka čerstvé bazalky
  • Olivový olej extra vergine
  • Sůl

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Těstoviny začneme vařit klasicky v osolené vodě, časově podle štítku na obale. Mějme však na paměti, že poslední 2 až 3 minuty by se měly dodělávat přímo v pánvi s omáčkou.
  • 2Na velké pánvi rozehřejeme olivový olej, přidáme celé, lehce rozmáčknuté stroužky česneku i se slupkou a na čtvrtky rozkrojená rajčátka.
  • 3Po chvíli restování vyjmeme česnek a přidáme konzervovaná rajčata, asi 6 bazalkových listů lehce natrhaných a dusíme asi 3 minuty.
  • 4Slijeme těstoviny a nasypeme do omáčky v pánvi.
  • 5Posledním krokem před servírováním je přidání vnitřku burraty, jejíž smetanový obsah celý pokrm zjemní a ozvláštní. Promícháme, prohřejeme a servírujeme. Navrch ozdobíme nakrájenou vnější částí burraty a zakápneme olivovým olejem.
Manu a Matěj
Profláklé duo zpěvák Matěj Ruppert a kuchař Emanuel Ridi přinášejí na váš stůl tu pravou Itálii. Vyzkoušejte autentické recepty z televizní obrazovky i ve své kuchyni.

SUROVINY