Skip navigation
  • Dear customers, today our couriers are already spending the holiday evening with their loved ones. However, you can continue placing orders, and we will deliver your purchases on December 26th. We wish you a wonderful holiday season.

4 PORCE
Majstrštyk

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 1 kg bůčku bez kosti a kůže
  • pipMaster Hot BBQ RUB
  • 1 dcl jablečného džusu
  • 30 g másla
  • 1 lžíce třtinového cukru
  • BBQ omáčka Sweet Baby Ray’s Original Barbecue Sauce

PŘÍLOHA

  • Chilli paprička
  • Chléb

NÁPOJ VHODNÝ K TOMUTO POKRMU

  • Pivo

POSTUP

  • 1
    Bůček bez kosti nejprve zbavte kůže a nakrájejte na rovnoměrné kostky asi 3 x 3 cm a na mřížce je okořeňte ze všech stran. A protože „rub“ znamená vetřít, koření do masa pořádně vmáčkněte
  • 2
    Gril roztopte na 120 stupňů. Kostky z bůčku nechte hodinu až hodinu a půl zaudit nepřímou metodou (maso se umístí mimo přímý žár ohně, ne přímo nad něj).
  • 3
    Poté kostky vyndejte z grilu a přendejte je do hliníkové misky, podlijte jedním deci jablečného džusu, lehce posypte třtinovým cukrem, aby se na mase vytvořila glazura, přidejte trochu barbecue omáčku a tři tenčí plátky másla. Přikryjte alobalem, v grilu zvedněte teplotu na 150 stupňů a nechte dělat další hodinku, dokud maso nebude úplně měkké.
  • 4
    A jak poznáte, že je Pork Belly Burnt Ends správně hotový? Musíte ho jednoduše rozmáčknout mezi prsty. Americkou klasiku můžete dozdobit plátky chilli papričky a servírujte s chlebem a dobře vychlazeným pivem.
pipMaster

SUROVINY

PŘÍLOHA

NÁPOJ VHODNÝ K TOMUTO POKRMU