• Milí zákazníci, mrzí nás to. Aktuálně je náš WhatsApp nedostupný a nápravu intenzivně řešíme. Obrátit se na nás můžete standardně na všech ostatních komunikačních platformách.
     
    Show more
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only
6 PORCÍ

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 1 ks celé kuře
  • pipMaster Honey Rub koření

PŘÍLOHA

  • Chléb

NÁPOJ VHODNÝ K TOMUTO POKRMU

  • Pivo

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

 

POSTUP

  • 1Kuře ze strany kůže dostatečně nakořeňte směsí Honey rub.
  • 2Gril typu kamado roztopte na 200 stupňů a grilujte ho nepřímou metodou. To znamená, že maso nepřijde do přímého kontaktu s ohněm. Do prsou píchněte teplotní sondu a kuře v něm nechte dělat necelou hodinku, dokud teplota v jádru masa na prsou nedosáhne teploty 74 stupňů. Výsledkem je neuvěřitelně šťavnaté kuře s vypečenou kůrkou.
  • 3Po vyndání z grilu kuře rozřízněte napůl, odřízněte stehna a můžete ihned servírovat s bílým pečivem a zelným salátem.
pipMaster

SUROVINY

PŘÍLOHA

NÁPOJ VHODNÝ K TOMUTO POKRMU