Skip navigation
  • Our dear customers, we apologize, but demand for our services has skyrocketed before Christmas, and we therefore have no delivery slots available for today.
    Show more

4 PORCE
Do hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY NA MOSOVÉ BOMBY

  • 1 kg vepřové krkovice
  • 2 ks čerstvé italské salsiccie
  • 300 g sýr ementál
  • 250 g pršut Chovaneček
  • 1 bal. pipMaster SPoG rub
  • 1 bal pipMaster Honey ru

PŘÍLOHA

  • Bageta
 

POSTUP

  • 1
    Nejprve si připravte kilo vepřové krkovice a nakrájejte ji zhruba na tří milimetrové plátky. Poté nakrájejte na tenké plátky pršuto a sýr na menší kostky.
  • 2
    Připravte si jeden plátek krkovice, na jeden konec dejte dva plátky pršutu, rozmačkejte kousek salsiccie a do něho zabalte kostičku sýra. Celou kostičku sýra se snažte celou obalit salsicciou.
  • 3
    Tento karbanátek vložte na plátek masa s pršutem a co nejpevněji zabalte. Abyste měli jistotu, že vám rolky budou držet pohromadě, doporučuji je propíchnout jednou až dvěma jehlami. Ten samý postup zopakujte i u ostatních rolek.
  • 4
    Připravte si plechový pekáček a rolky okořeňte grilovacími ruby. Na všechny použijte směs základního koření SPoG ze soli, pepře, cibule a česneku. A na jednu polovinu rolek ještě navíc přidejte dostatečnou vrstvu jemně medového Honey rubu. S takto připravenými rolkami můžete do grilu. Použít můžete jakýkoli v poklopem. Ten roztopte na 180 stupňů.
  • 5
    Gril roztopte na 180 stupňů a grilujte přímou metodou. Rolky vždy po dvou minutách otáčejte po dobu 15 až 20 minut, dokud teplota v mase nedosáhne 75 stupňů.
  • 6
    Bomby z Apulie servírujte nejlépe s teplou bagetou a červeným vínem Doppio Passo Primitivo Rosato Puglia.
pipMaster
Největší grill youtuber u nás David Kubrichta alias pipMaster. Exkluzivně pro vás namíchal několik svých rubů, tedy kořenících směsí. Hoříte zvědavostí, jak recepty s ruby chutnají? Pojďme na to!

SUROVINY NA MOSOVÉ BOMBY

PŘÍLOHA