Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 1 velká bageta 300 g
  • 200 g chřestu
  • 100 g pancetty
  • 2 lžíce sekané pažitky
  • 4 ks vejce velikosti M
  • 50 g parmezánu
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1 stroužek česneku
  • Sůl
  • Čerstvě mletý bílý pepř
  • 5 listů medvědího česneku (nemusí být, pokud není sezóna)

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Nejprve si připravíme chřest. Baby zelený chřest není potřeba dále čistit. Necháme jej 2 minuty vařit v osolené vodě a poté velice rychle schladíme ledovou vodou. Poté velmi zprudka orestujeme na pánvi s 1 lžíce olivového oleje, osolíme, opepříme a dáme stranou.
  • 2Bagetu nakrájíme na plátky. 3 lžíce olivový olej smícháme s drceným česnekem a potřeme bagety. Orestujeme na rozpálené pánvi dokřupava. Mezitím nakrájíme pancettu na kostičky a restujeme, dokud nebude vypečená a křupavá. Dáme stranou a na pánvi necháme 2 lžíce vypečeného tuku. Na tuto pánev vyklepneme vejce, osolíme, opepříme a přidáme pažitku. Restujeme cca 3 minuty. Poté vejce odstavíme, aby byla stále vláčná a nebyla suchá.
  • 3Na křupavou bagetu dáme míchaná vejce, vypraženou pancettu a chřest. Posypeme parmezánem a nakrájeným medvědím česnekem.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY