Skip navigation
  • Our dear customers, the interest in our service is huge right now and time windows are disappearing faster than candy from the table. If your desired delivery time is not currently available, don't worry!
    Show more

1 Serving
Do hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 120 g houskového knedlíku
  • 30 g másla
  • 20 g najemno nakrájené cibule
  • 3 vejce
  • špetka pepře
  • špetka soli

INSTRUCTIONS

  • 1
    Knedlíky nakrájíme na kostky o hraně 1 cm. Vejce rozklepneme do misky a vidličkou je rozšleháme. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Na pánvi zpěníme na středním ohni máslo, přidáme knedlíky a opékáme je 1 minutu. Přidáme nakrájenou cibuli, promícháme a za občasného míchání necháme knedlíky opéct dozlatova.
  • 3
    Přilijeme rozšlehaná vejce, důkladně promícháme a pánev stáhneme z ohně. Již mimo oheň knedlíky s vejci opět promícháme. Vejce dojdou díky teplotě pánve i mimo oheň a pokrm zůstane vláčný. Pokrm případně dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem.
Tip
Knedlíky můžete posypat nasekanou petrželkou nebo pažitkou. Můžete podávat s nakládanou okurkou.
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

INGREDIENTS