
Na RohlĂku jsme postavili zmrzlinĂĄrnu, ze kterĂŠ prostÄ roztajete. VĂc neĹž 550 druhĹŻ od ĹemeslnĂ˝ch kopeÄkĹŻ, naĹĄich vlastnĂch nanukĹŻ aĹž po zmrzku z A2 mlĂŠka nebo tĹeba trendy dubajskou a mochi zmrzlinu, kterĂĄ frÄĂ na Instagramu. Sorbety, gelato, proteinovĂŠ bomby, bezlaktĂłzovĂŠ skvosty i klasika, co se rozplĂ˝vĂĄ na jazyku. ProstÄ dokonalĂŠ kousky, kterĂŠ se trefĂ do chuti i tomu nejvybĂravÄjĹĄĂmu zmrzlinojedlĂkovi. HlavnÄ vĹĄechno dorazĂ hezky pÄknÄ mraĹženĂŠ. A kdyby nĂĄhodou ne, bez ĹeÄĂ vĂĄm vrĂĄtĂme penĂze. Tak co, lĂznete si?

ĹemeslnĂŠ zmrzliny od mistrĹŻ svĂŠho oboru

Tohle nenĂ jen zmrzlina. Tohle je umÄnĂ v mrazĂĄku. Crème de la Crème zaÄĂnali jako malĂ˝ podnik s velkĂ˝m snem nabĂdnout Äesku gelato, kterĂŠ chutnĂĄ jako z ĹĂma. Angelato kaĹždĂ˝ rok mÄnĂ pĹĂchutÄ podle sezĂłnnĂ Ăşrody a chutĂ zĂĄkaznĂkĹŻ. BoĹžskĂ˝ kopeÄek si zaklĂĄdĂĄ na domĂĄcĂch surovinĂĄch a pĹirozenĂŠ sladkosti. A to je jen zaÄĂĄtek. Na RohlĂku najdete desĂtky dalĹĄĂch zmrzlinĂĄren, kterĂŠ ruÄnÄ vyrĂĄbÄjĂ zmrzlinu bez nĂĄhraĹžek, s lĂĄskou k Ĺemeslu a chutĂ, co opravdu stojĂ za to. Tohle je prostÄ sladkĂŠ umÄnĂ, kterĂŠ si zaslouŞà slĂznout aĹž do dna.
