Exkluzivní nabídky pro Premium zákazníky

Každý měsíc na této stránce najdete všechny nové exkluzivní nabídky, které si můžete užívat jako členové klubu Rohlík Premium. Tak hurá na ně!

PRÉMIOVÉ MASO, KTERÉMU NEODOLÁTE

Saloos

Saloos nabízí pečlivě vybrané, za studena lisované rostlinné a 100% esenciální oleje s výjimečnými aromaterapeutickými účinky. Samozřejmostí je netestování na zvířatech a široký výběr veganské kosmetiky.

Artic Bakehouse

Artic Bakehouse vznikla na Islandu pod vedením pekaře Davida Arnorssona, odkud se pekařství dostalo do České republiky. Specializuje se na kváskový chléb a nabízí různé pečivo. Hlavní důraz kladou na kvalitu a čerstvost výrobků.

Cukrárna Myšák

Všechny produkty jsou vyráběny ručně a při výrobě jsou zachovány principy tradiční české cukrařiny, která se vyrovná té světové.

Cukrář Skála

Mladá, ryze česká společnost, jejíž historie započala teprve roku 2017 s cílem přiblížit zákazníkům sladké řemeslo. Skála vyrábí všechny své zákusky podle starých a tradičních receptur, tyto dezerty mají ovšem netradiční a moderní vzhled.

Fat Brothers

Dva mistři ve svých oborech, jeden kuchař, druhý cukrář, kteří se rozhodli nabídnout své lahůdky mimo restauraci a cukrárnu přímo na váš stůl. Robert Chejn, zakladatel legendární restaurace La Provence, současný majitel Chateau Kotěra a Josef Maršálek, který vedl několik let cukrářský a pekařský tým v obchodním domě Harrods v Londýně.

Acqua & Grano

Gurmánská křupavá pizza Acqua & Grano se vyrábí ze starých odrůd obilí a nechává se 24 hodin kynout. Veškeré suroviny jsou dováženy přímo z Itálie. Nyní si tuto výbornou pizzu můžete vychutnat i z pohodlí domova.

ROHLÍK BISTRO

Koláč Zlaťák

Koláč Zlaťák od babičky z Valašska je bohatě sypaný drobenkouprovoněný rumem a kvalitním máslem. Těsto je vláčné s husím sádlem a tenkými okraji pro vyváženou chuť každého kousku. Koláč je vyroben tradičním ručním způsobem.

Nostress bakery

V Nostress Café Restaurant připravují lahůdky inspirované lidmi, které Didin Benmissi za svou čtrnáctiletou kariéru potkal. Začínal před lety vařit v La Perle v Tančícím domě pod vedením michelinského šéfkuchaře, kde se přiučil jak na složitou francouzskou cukrařinu.

Oh Deer Bakery

OH DEER Bakery vyrábí již několik let ikonické croblihy. Ty jsou specifické svým složením – smaženým máslovým croissantovým těstem ve tvaru donutu. Croblihy jsou plněny různými krémy a zdobeny polevami.

Ollies

V České republice provozuje Ollies hned několik bister a cukráren, a to v Ostravě, Olomouci a v Praze. Vize Ollies je originalita, lepší chuť a především kvalita jejich výrobků.

Yam Yam

Šéfkuchaři z Yam Yam vkládají do pokrmů bohaté zkušenosti získané na cestách po Asii a jejich nadšení poznáte z každého sousta. Připravují jídlo, které je rychlé, zdravé, z kvalitních surovin a lehké na trávení. Vaří z čerstvých surovin, používají tradiční postupy a snaží se zachovat historii jejich báječných pokrmů stejně jako v Thajsku.

EXKLUZIVNÍ PRODUKTY POUZE PRO ČLENY PREMIUM

S Premiem máte možnost ochutnat ještě více řemeslných a lokálních dobrot, které jinde těžko seženete. To vše jen pro členy Premia!

PRODUKTY BEZ KOMPROMISU VŽDY ZA LEPŠÍ CENU

Jako členové Premia máte stálou 15% slevu na produkty naší vlastní značky Bez kompromisu. Tak si dopřejte nekompromisně kvalitní jídlo, bez klecí, bez lží a v obalech, které jsou šetrnější k životnímu prostředí.