cukrárna Myšák

Cukrárna Myšák Griliáš

90 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 14 DNŮ

Prémiová kvalita
199,50 Kč 2 216,67 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Lískové oříšky v karamelu – zní to jednoduše, ale právě ty nejjednodušší bývají nejlepší. Griliáš totiž pozvedne jakýkoli zmrzlinový pohár nebo dezert. Ale mlsat se dá i samotný.

Vyrábí ho ručně v cukrárně Myšák.

V čem je Myšák výjimečný?

Všechny produkty vyrábí ručně a při výrobě zachovávají principy tradiční české cukrařiny.

Použití

Griliáš využijete na ozdobení pohárů, dezertů, nebo ho sněste jen tak samotný.

O výrobci

Cukrárna Myšák je tradiční cukrárna, která chce zachovat českou cukrařinu. Pod vedením Lukáše Pohla v ní vznikají zákusky a sladké pečivo s delikátní chutí.

V cukrářské dílně pracují pouze se surovinami od prověřených dodavatelů a se sezonním ovocem od místních farmářů. Cukráři dodávají podle původní receptury výrobkům pestrost, ale přitom respektují jejich originální receptury i cukrářské principy. V Myšákovi můžete ochutnat například větrník či laskonku nebo vynikající croissanty.

Skladování

Skladujte v suchu a při stále teplotě.

Výrobce

Cukrárna Myšák
Vodičkova 31
Praha 110 00
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 14 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Lískové ořechy
Cukr

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota3133 kJ/748 kCal
Tuky52 g
z toho nasycené mastné kyseliny3.9 g
Sacharidy55 g
z toho cukry53 g
Bílkoviny12 g
Sůl0 g
Vláknina0 g

Alergeny

Skořápkové plody
Může obsahovat stopy:
Obiloviny obsahující lepek
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.