• Dear customers, we are sorry. Currently our WhatsApp is unavailable and we are working hard to fix it. You can contact us as standard on all other communication platforms.
    Show more
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only

Hartmann

PANELS MOLICARE MOBILE 8 DROPS XL SIDE 130-170CM, 2250ML, 14PCS

Product from
BENU pharmacy
1 pc
CZK 459.00 CZK 459.00 /pc

Delivery within 60 minutes

70+ customers have in favorites

Zdravotnický prostředek. Ideální pomůcka pro pacienty trpící těžším stupněm inkontinence a pro použití v noci. Kalhotky vypadají a používají se jako spodní prádlo pro osoby mobilní, částečně mobilní, handicapované, nebo po mozkové příhodě či pro osoby s demencí. Kalhotky bezpečně sají moč i zápach a mají speciální dvojité postranní bariéry proti nechtěnému protečení. Oblékají se a příjemně nosí jako běžné spodní prádlo. Poskytují pocit bezpečí, jsou pohodlné a díky elastickým gumičkám drží tvar. Speciální antibakteriální povrch udržuje pH 5,5 a tím napomáhá udržet pokožku zdravou a minimalizovat vznik dermatitid. Obvod boků 130-170 cm, savost 2250 ml. Balení obsahuje 14 kusů/ 8 kapek, velikost XL.


Dávkování: Kalhotky si oblékněte stejně jako klasické spodní prádlo a noste dle potřeby. Maximálně však po 8 hodinách.

Kontraindikace: Pozorně si přečtěte příbalovou informaci zdravotnického prostředku. Určený účel použití je uvedený v popisu zdravotnického prostředku.