
Už máte plány na čarodějnický víkend? Dříve tato tradice nesla spousty zvyklostí. Lidé věřili, že zapálený oheň vyžene zlo z jejich domovů. Dnes lidé berou pálení čarodějnic jako přivítání jara nebo zahájení grilovací sezóny a oheň rozdělávají především proto, aby se dobře najedli. Čemuž samozřejmě my náležitě rozumíme! Proto u nás najdete vše, co je pro takové čarodějnicování potřeba! Ať už se chystáte na pořádný táborák nebo víkendovou grilovačku!

Něco na oheň
Už to syčí, už se to peče! Flák masa, rozteklý grilovaný sýr, vypečená zeleninka nebo taková čarodějnická stálice – pěkně opečený špekáček? Chutím se meze nekladou. Šoupněte na oheň to, co vám nejvíc šmakuje a vychutnejte si pěkně vyuzenou dobrotu!
Špekáčky pro fajnšmekry
Buřty, co vás překvapí svojí kvalitou
Špekáčky, buřty, vuřty, opékáčky nebo třeba špekouni. Ať už jim říkáte jakkoli, jedno je jasné – tyhle vás opravdu překvapí! Dávno už totiž neplatí, že je špekáček jako špekáček a jde o tak trochu nekvalitní zbožíčko. Rohlík se totiž pyšní jednou z nejlepších nabídek buřtů v Česku. U nás tyhle vyuzené krasavce seženete nejen klasické vepřové, ale i telecí nebo hovězí. A to dokonce takové, které jsou uzené bukovým kouřem nebo plněné stařeným masem. Tak neváhejte okoštovat naší špekatou nabídku. A třikrát hurá opékačkám!