Grilovací sezóna začíná

Grilovací sezóna začíná

Nejlepší maso na gril

divider

Maso a steaky

divider

Grilovací potřeby

divider

Ryby a mořské plody

divider

Grilovací pomůcky

divider

Uzeniny a klobásy

divider

Sýry a zelenina

Zapečené portobello se sýrem Jednoduchý a rychlý recept na gril bez masa. Vyřízněte z žampionů nožičky. Klobouky zevnitř osolte, opepřete, pomažte špetkou utřeného česneku. Naplňte strouhaným sýrem. Skvělý je čedar, ale dobře funguje i niva nebo gouda. Nechte péct na tácku na grilu, až se sýr začne zapékat. Nakonec zasypejte nasekanou petrželkou nebo jinými bylinkami. Celý recept zde.
 
divider

Bylinky a ochucená másla

divider

Pečivo

 
divider

Dresinky a omáčky

divider

Koření na grilované maso i zeleninu

divider

Slané chuťovky

 
Domácí guacamole dip Jednoduchý a skvělý dip, který vám bude chutnat nejen s tortilla chipsy, ale i k masu nebo burgerům. Připravíte ho během chvilky. Oloupejte avokáda, vydloubněte pecku a rozmačkejte dužninu vidličkou. Přidejte na drobno pokrájené rajče, červenou cibuli, prolisovaný stroužek česneku, pár kapek citronu. Nožem rozřízněte chilli papričku, odstraňte semínka a nasekejte nožem na jemno. Přidejte k avokádu. Dosolte a opepřete.
divider

Nealko nápoje

divider

Cidery

divider

Pivo

divider

Víno