• Vážení zákazníci, momentálně se bohužel potýkáme s nedostatkem skladových kapacit a nemáme tak otevřen dostatek časových oken na to, abyste si mohli objednat nákup na čas, který vám vyhovuje. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout a usilovně pracujeme na nápravě.
Grilování
Tolik fantastického jídla na grilování se vám nevejde ani na talíř! Potěšte chuťové buňky lehce pikantní krkovičkou, delikátním pstruhem nebo hitem sezóny halloumi sýrem. Ugrilované delikatesy doplňte oroseným pivem nebo oblíbeným proseccem a už vám nebude nic chybět.
divider

Největší výběr čerstvého masa a klobás na gril

Věděli jste, že na Rohlíku najdete největší výběr čerstvého masa a ryb v České republice? V posledních měsících jsme hodně zapracovali na rozšíření naší nabídky a na Rohlíku teď najdete více než 200 druhů masa a 30 druhů ryb, které každý den zavážíme čerstvé na náš sklad a ihned ho rozvážíme chlazené k vám domů! Připravte si tu nejlepší grilovačku široko daleko!
divider

Ryby a mořské plody

divider

Sýry na gril nebo do salátu

 

Léto na grilu: 6 tipů na vegetariánské a veganské menu

Grilování nemusí být jen plné šťavnatých steaků, domácích burgerů nebo kvalitních klobásek. Na grilu si můžete připravit výbornou grilovanou zeleninu, sýry, alternativy masa, veganské burgery a spoustu jiných fantastických jídel bez masa, které ocení ale i jeho milovníci. I když nebudete mít na talíři zrovna steak s BBQ omáčkou, nudu vaše chuťové buňky rozhodně nezažijí. Inspirujte se našimi tipy na pestré menu pro vegetariány i vegany.

Číst více na blogu >>

divider

Pivo a cidery

divider

Víno, Prosecco a Aperol

 
divider

Nealkoholické nápoje

 
divider

Zelenina na gril nebo do salátu

divider

Domácí burger

 
Připravte si domácí burgery!

Ve velké míse smícháme maso, cibuli, česnek, sůl, pepř a pokud chcete můžete i pár kapek Worcester omáčky. Ze směsi vytvoříme 4 bochánky, asi 1,5 - 2 cm vysoké. Do středu hamburgeru uděláme palcem prohlubeň - zabráníme tak vypouknutí hamburgeru při samotném grilování či smažení.

Rozpálíme gril. Hamburgery grilujeme při středně vysoké teplotě, asi 3 - 5 minut z každé strany, podle toho, jak ho chcete mít propečený. Pokud chceme udělat cheeseburgery, položíme na hamburger plátek sýra v posledních 3 minutách grilování.

Během posledních 2 - 3 minut necháme na grilu opéct rozpůlené housky, rozkrojenou stranou dolů.

Hamburger podáváme podle chuti - spodní půlku housky potřeme majonézou, přidáme list salátu, na něj hamburger, cibuli, plátek rajčete, omáčku a přiklopíme druhou půlkou housky.
divider

Omáčky a dresingy

 
divider

Koření

 
divider

Pečivo

divider

Bylinky

divider

Lihoviny

divider

Šetřete s námi životní prostředí

Jde to i bez plastu! Na Rohlíku jsme se rozhodli, že během léta 2018 vyřadíme z prodeje veškeré plastové nádobí, kelímky a příbory. Věříme, že je to krok správným směrem a že tím ulehčíme naší planetě od plastů, které zamořují životní prostředí. Jdete do toho s námi? Vybavte se na grilování ekologickým nádobím a grily!